Skip to main content

Over mij

Hoi! Ik ben Layla. Ik ben er van overtuigd dat massage en aanraking belangrijk zijn om je goed te (blijven) voelen. Ons lijf heeft vaak veel te verduren. Bepaalde houdingen, intensief sporten of juist te weinig beweging. En daarnaast hebben onze emoties en omgeving ook veel invloed op ons lichaam. Massage en aanraking helpen je lijf bij het loslaten van opgebouwde spanningen en emoties.

Massages spelen sinds ik me kan herinneren een rol in mijn leven. Als dankbaar ontvanger en als masseur van familie en vrienden. Ik droomde wel eens over een eigen massagepraktijk, maar durfde de stap niet te zetten. Totdat ik op onverwachtse wijze een duwtje in de goede richting kreeg: ik brak allebei mijn duimen. Het eerste wat door mijn hoofd schoot was ‘daar gaat die massagecarrière.’ Dit was echt een teken voor mij dat ik de sprong moest wagen.

Uit alle opleidingen die er waren heb ik Lomi Lomi bij Malamalomi gekozen. En ik ben hier super dankbaar voor! Wat een prachtige vorm van lichaamswerk. Het bleek zoveel meer dan alleen een opleiding tot Lomi Lomi practitioner, mijn leven is echt voorgoed veranderd na het starten van de opleiding. Extra dank voor mijn leraren (kumu’s) Amira Segal en Karin van Herwijnen. Zij geven les met passie, toewijding en diep respect voor de Hawaiiaanse cultuur en gebruiken. Ik heb de opleiding met succes afgerond en ben nog lang niet uitgeleerd! Lomi is a lifetime of learning. Inmiddels geef ik verschillende varianten, elk met hun eigen kracht en schoonheid. Samen met Malamalomi ben ik twee keer naar Hawai’i geweest. Een bijzondere ervaring, waarbij ik veel heb geleerd over Lomi, Hawai’i, de mensen, de cultuur en de natuur.

Wil je een Lomi Lomi ervaren? Ik wil het graag met je delen! E komo mai. Je bent welkom bij Kalaniwai.

Layla