Over mij

Welkom bij Kalaniwai!

Ik ben Layla. Massages spelen sinds ik me kan herinneren een rol in mijn leven. Als dankbaar ontvanger en als masseur van familie en vrienden. Ik droomde over een eigen massagepraktijk, maar durfde de stap niet te zetten. Totdat ik op onverwachtse wijze een duwtje in de goede richting kreeg: ik brak mijn beide duimen. Het eerste wat ik dacht was ‘is dit dan het eind mijn gedroomde massagecarrière?’ Dit was voor mij het teken dat ik de sprong moest wagen.

Ik ben begonnen met de opleiding Lomi Lomi bij Malamalomi. Mijn leraren (kumu’s) Amira Segal en Karin van Herwijnen geven les met passie en diep respect voor de Hawaiiaanse cultuur en gebruiken. Ik heb de opleiding met succes afgerond en blijf me verdiepen en bijscholen in deze rijke vorm van massage. Lomi is a lifetime of learning. In oktober 2017 ben ik voor het eerst naar Hawaii geweest. Een bijzondere ervaring, waarbij ik veel geleerd heb over de cultuur en massage.

Ik geloof dat massage en aanraking belangrijk zijn om je goed te (blijven) voelen. Naast fysieke inspanningen hebben ook emoties invloed op het lichaam. Massage en aanraking helpt bij het loslaten van deze opgebouwde spanningen in het lijf.

E komo mai!
Wees welkom bij Kalaniwai!

Layla