Skip to main content

Hawaiian Bodywork

Een unieke massage: Hawaiian Bodywork. Bij deze ceremoniële Lomi Lomi (massage) spreek je voor de sessie een intentie/wens uit. Dat is iets dat je wilt veranderen, loslaten of manifesteren in je leven. Met het ritueel dat erna volgt markeer je dit moment en jouw intentie.

Een zeer ontspannende massage met lange, vloeiende bewegingen over de gehele lengte van het lichaam. Hierbij wordt veel warme olie gebruikt. De sessie duurt 2 uur en is een full body massage.

Lomi Lomi massage stimuleert de spieren, de bloedsomloop, het lymfesysteem, het zenuwstelsel en de organen. De afvoer van afvalstoffen wordt verbeterd en de natuurlijke energiestroom in het lichaam wordt gestimuleerd. Zo komen lichaam en geest weer in hun eigen harmonische, natuurlijke ritme.

Er wordt 100% natuurlijke olie gebruikt.

Hawaiian Bodywork is ontwikkeld door Kahu Abraham Kawai’i. Deze stijl is onder verschillende namen bekend, zoals Lomi Lomi nui en Templestyle Lomi Lomi.

Tarief:

120 min € 130,-
Volledige sessie, inclusief intentie

120 min, 4 handen (twee practitioners) € 200,-
In Amsterdam of Almere

Duo massages met twee personen in één ruimte, met 2 of 4 handen is mogelijk. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. 
Afspraak maken